Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Μπέος: Βρομιάρηδες και μπαχαλάκηδες όσοι διαμαρτύρονται για την κακοποίηση των ζώων

Copy & Paste: http://tvxs.gr
Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «μπαχαλάκιδες» και «βρομιάρηδες» όσους διαμαρτύρονται για την κακοποίηση των ζώων και καταγγέλλουν τις συνθήκες που επικρατούν στο Δημοτικό Κυνοκομείο, στα Γλαφυρά Μαγνησίας.
Τα σκυλιά στο Δημοτικό Κυνοκομείο, όπως έχουν καταγγείλει φιλοζωικές οργανώσεις, κακοποιούνται δεν σιτίζονται, δεν τυγχάνουν κτηνιατρικής περίθαλψης και αργοπεθαίνουν. Σημειώνεται πως ο διαχειριστής του Δημοτικού Κυνοκομείου συνελήφθη τη Δευτέρα το πρωί μετά τις καταγγελίες και τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα. Η φιλοζωική ιστοσελίδα zoosos δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξαν ακτιβιστές πέριξ του Δημοτικού Κυνοκομείου με νεκρά σκελετωμένα σκυλιά, αλλά και από τις συνθήκες που επικρατούν εντός του κυνοκομείου.
Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου
«Οι παραστάσεις του θιάσου σκιών, αποτελούμενου από δήθεν φιλόζωους, πολιτικάντηδες της συμφοράς, βρομιάρηδες και γητευτές… πετεινών, και μπαχαλάκηδες συνεχίζονται, με την κοινωνία παγερά αδιάφορη και φυσικά απούσα.
Παρά την τεράστια προβολή που προσπάθησαν να δώσουν οι γραφικοί της τοπικής παραδημοσιογραφίας και στην «κινητοποίηση» της Κυριακής μόλις καμιά 50αριά περίεργοι ήρθαν από άλλες περιοχές να προστεθούν στις ιδιαίτερες τοπικές μορφές, όπως του Κλημόπουλου και του Δούρα (!!!) και καμιά δεκαριά αναρχικών, για να διαμαρτυρηθούν για τη δήθεν κακομεταχείριση των αδέσποτων ζώων. Φαιδρότητα χωρίς όρια.
Οι πολίτες του Βόλου αναγνωρίζουν στη σημερινή Δημοτική Αρχή μια τεράστια προσπάθεια να καθαρίσει την πόλη από τα αδέσποτα, μια προσπάθεια που γίνεται στα πλαίσια της νομιμότητας και της κοινής λογικής, που θέλει τις ανάγκες των ανθρώπων να προηγούνται από αυτές των ζώων.
Και τέτοια ανάγκη, και αναφαίρετο δικαίωμα, είναι οι πολίτες να περπατούν, να διακινούνται σε κάθε σημείο της πόλης χωρίς τον κίνδυνο να δεχτούν επιθέσεις, οι ίδιοι και τα παιδιά τους, από επικίνδυνα ζώα, με κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα και ενδεχομένως και για την ίδια τους τη ζωή.
Ως Δημοτική Αρχή και παρά την προφανή λυσσαλέα υπονόμευση που δεχόμαστε στο έργο μας, από τους γνωστούς περιθωριακούς κύκλους, διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι θα συνεχίσουμε και σύντομα θα ολοκληρώσουμε το έργο μας για μια πόλη ασφαλή και καθαρή, πάντα, όμως, με προσοχή και φροντίδα για τα άτυχα αυτά ζώα, που ας μην λησμονούμε στιγμή έχουμε ευθύνη όλοι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: