Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Copy & Pastehttp://iskra.gr
(Παρ.13/11/15-15:00)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ!
Αυθαίρετα και πραξικοπηματικά ο Πρόεδρος της Βουλής,Νίκος Βούτσης, έσπευσε να εξυπηρετήσει τους πιστωτές με μια πράξη απαράδεκτη, διαλύοντας ανήμερα της μεγάλης Γενικής Απεργίας την Επιτροπή Αλήθειας της Βουλής για το χρέος, την οποία είχε συστήσει η προηγούμενη Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
Για την βαθιά φιλική προς το αντιδραστικό ευρωπαϊκό κατεστημένο αυτή η πράξη του Προέδρου της Βουλής η ΛΑ.Ε εξέδωσε την παρακάτω δήλωση:
«Συνιστά όνειδος και προσβολή στο χειμαζόμενο ελληνικό λαό η απόφαση του Προέδρου της Βουλής, η οποία ελήφθη ανήμερα της μεγάλης επιτυχημένης Γενικής Απεργίας, με την οποία διαλύεται η Επιτροπή Αλήθειας της Βουλής για το δημόσιο χρέος.
Η απόφαση αυτή ελήφθη προφανώς για να πάψει η Βουλή να ενοχλεί τους πιστωτές και τη κηδεμονία τους στη χώρα, αφού η Επιτροπή Αλήθειας της Βουλής τεκμηρίωνε με πραγματικά δεδομένα και σε επιστημονική βάση ότι το χρέος είναι απεχθές, επονείδιστο και μη βιώσιμο.
Είναι τραγικό ότι ο Πρόεδρος της βουλής, με αυτήν την αυταρχική του απόφαση, επιχειρεί να βάλει ταφόπετρα σε κάθε διεκδίκηση για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Και με την ευκαιρία, δεν μας λέει ο Πρόεδρος, που διαλύει την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος, τι προτίθεται να κάνει εκ μέρους της Βουλής για τη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των Γερμανικών επανορθώσεων; Ή μήπως και αυτές οι διεκδικήσεις έγιναν “καπνός” για να μη διαταράσσονται οι φιλικές σχέσεις με Μέρκελ και Σόϊμπλε;»
Γραφείο Τύπου
13/11/15

Δεν υπάρχουν σχόλια: