Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Η ΕΣΗΕΑ συμπαρίσταται στον πρ. Πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δ. Καμαρινόπουλο


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τον πρώην Πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο, ο οποίος διώκεται για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» για τις ανακοινώσεις της ΕΤΕΡ την 11η και την 14η Ιουλίου 2011 σχετικά με τις τότε κινητοποιήσεις των εργαζομένων τεχνικών στον ραδιοσταθμό «Flash96», κατόπιν εγκλήσεως της εταιρείας Flash ΑΕ και του Π. Κυριακίδη.
Σημειώνεται ότι ο Π. Κυριακίδης ο οποίος παραμένει φυγόδικος, κατηγορείται για βαρύτατα ποινικά αδικήματα και σύμφωνα με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις,  χρωστάει στον διωκόμενο Καμαρινόπουλο ποσό άνω των 100.000 ευρώ από δεδουλευμένα και αποζημιώσεις!
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο τον πρώην Πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο και θα βρεθεί στο πλευρό του την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου του 2016 στις 9 π.μ. έξω από την αίθουσα του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου έχει κληθεί να παραστεί ως κατηγορούμενος.
Δηλώνει απερίφραστα ότι η συνδικαλιστική δράση δεν μπορεί να ποινικοποιείται ούτε οι άνθρωποι των ΜΜΕ να τρομοκρατούνται και να φιμώνονται, όπως επιχειρεί ο φυγόδικος Π. Κυριακίδης με την ενέργειά του κατά του πρώην Προέδρου της ΕΤΕΡ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: