Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΕΔΟΕΑΠ: "Αποφασίζομεν και διατάσσομεν" ...ατομικές συμβάσεις εργαζομένων, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΙΟΥ κ. ΤΑΤΣΗ; Και το πραξικόπημα ...συνεχίζει το έργο του

ΥΠΟγράφει ο ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ
Πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές, αντεργατικές και αντικαταστατικές ενέργειες συμβαίνουν στην οδό Σισίνη.  Σύμφωνα με σημερινή επείγουσα και προειδοποιητική επιστολή της Πόπης Χριστοδουλίδου (μέλους του δ.σ. του ΕΔΟΕΑΠ) προς τον πρόεδρο του Οργανισμού, Ευάγγελο Τάτση, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του δ.σ. εργαζόμενοι καλούνται να υπογράψουν ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ!!! 
Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, πρόκειται για κίνηση ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ, ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και αφού την προηγούμενη  ημέρα είχε συνεδριάσει το δ.σ. Η Π. Χριστοδουλίδου τον καλεί να θέσει το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση, αλλά και τον ΕΓΚΑΛΕΙ να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε σχετική ενέργεια γιατί η αντίδραση θα έρθει πλέον  ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.
Σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καταγγέλλεται η "τυπικά και ουσιαστικά ανεπίτρεπτη, απαράδεκτη, αντιδεοντολογική και τελικά αντεργατική ενέργεια του Προεδρείου του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ" και απαιτεί "την άμεση παρέμβαση των τεσσάρων Ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΠΗΕΘ) για να σταματήσει άμεσα αυτό το έγκλημα κατά των εργαζομένων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: