Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ο Γιώργος Μαρινόπουλος για την ΕΡΤ

Copy & Paste: http://zoornalistas.blogspot.gr
Δημόσια η παρούσα ανάρτηση για να μπορούν να τη διαβάσουν και οι συνάδελφοι ΕΡΤικοί που δεν είναι διαδικτυακοί "φίλοι" μου:
Είμαι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ως εκπρόσωπος των εργαζόμενων της, όντας 2ος σε σταυρούς προτίμησης κατά τις επαναληπτικές εκλογές. Αν αυτό δεν εγκρίνεται από τους αρμόδιους, δικαίωμα τους, σιμώνει πάντως η μέρα που θα κριθούν και αυτοί που κρίνουν, δικαίωμα μας.
Επιπροσθέτως: Ντροπή σε όσες και όσους διαδίδουν ότι ζήτησα και πήρα μετάταξη ως διευθυντής ή υψηλόβαθμο στέλεχος ή οτιδήποτε άλλο (κυκλοφορούν πολλές και διάφορες εκδοχές αυτού του παραμυθιού)
σε άγνωστη υπηρεσία του δημοσίου. Η αλήθεια ήταν, είναι και θα είναι πως από την ΕΡΤ θα αποχωρήσω αν η βούληση των εργαζόμενων της, όπως αυτή.. 
εκφράστηκε στην κάλπη κατά τις επαναληπτικές εκλογές, δεν γίνει σεβαστή. 
Γιατί αν δεν γίνει σεβαστή, αυτό θα σημάνει την οριστική και αμετάκλητη διάψευση των προσδοκιών μου για μια Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση που για την κοινωνία θα είναι ελεύθερο, ακηδεμόνευτο βήμα λόγου και διαλόγου. 
Γιατί αν δεν γίνει σεβαστή, τότε η ΕΡΤ δεν θα τελειώνει για εμένα, όπως έγραψα στις 23 του Δεκέμβρη, αλλά θα τελειώσει. Μια και για πάντα.
Γιώργος Μαρινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: