Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Βαξεβάνης VS Κωνσταντοπούλου - Φτηνιάρικη κατευθυνόμενη δημοσιογραφία….

Copy & Paste: http://tsak-giorgis.blogspot.gr
Δεν έχουμε καμιά διάθεση να στηρίξουμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου και αρκετές φορές της έχουμε ασκήσει κριτική από τον ιστότοπο μας.
Από κει και πέρα όμως μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Κώστα Βαξεβάνη που βάζει στο στόχαστρο του την πρώην πρόεδρο της βουλής καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους με την «αποκάλυψη» ότι επιβάρυναν τον κρατικό προϋπολογισμό με 1.000 ευρώ (!) λόγω του ότι "η Βουλή αποπληρώνει τα δείπνα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους"
Θα ήταν αστείο και ανάξιο σχολιασμού το όλο θέμα αν ο Κ. Βαξεβάνης είχε άγνοια ότι κανένα από τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας δεν έχει πάρει αμοιβή ούτε 1 ευρώ καθώς και ότι ο απολογισμός της Επιτροπής είναι αναρτημένος στο διαδίκτυο μέσα από τη διαδικασία διαφάνειας. Να γνωρίζει όμως ο εκδότης του περιοδικού Hot Doc ότι κατά την διάρκεια της προεδρίας στην βουλή της Ζ. Κωνσταντοπούλου δηλαδή κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2015 ο προϋπολογισμός της βουλής δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014 και να ανακινεί ένα τέτοιο θέμα δεν είναι περίεργο;
Διαβάζουμε, λοιπόν στο «Κουτί της Πανδώρας»:
Η Βουλή αποπληρώνει τα δείπνα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους

Η Βουλή αποπληρώνει τα δείπνα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Με απόφαση του προέδρου, Νίκου Βούτση, πληρώνονται λίγο περισσότερα από 1.000 ευρώ για τα δείπνα που παρέθεσε η Βουλή σε εστιατόρια της Αθήνας, στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου, όταν έγιναν και οι τελευταίες συνεδριάσεις.
Τα εστιατόρια βρίσκονται στην περιοχή των Εξαρχείων και του Μοσχάτου και η Βουλή πληρώνει για τα τρία δείπνα 300, 428 και 320,49 ευρώ (συνολικά 1.048,49 ευρώ). Την ίδια ώρα η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στελεχώνει το γραφείο της με στελέχη προερχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα διόρισε ως μετακλητό υπάλληλό της στο γραφείο της τον Κώστα Μαρματάκη, ο οποίος έως το καλοκαίρι ήταν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Παρακολουθούμε και την πληρωμένη απάντηση της Ζ. Κωνσταντοπούλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο f/b
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το @Kouti_Pandoras και το @hotdoc_mag επιτίθενται στην Επ. Αλήθειας κ εμένα με συκοφαντίες και κατ' εντολή στοχοποίηση.
Είναι δημοσιοποιημένο απ´ το καλοκαίρι ότι στους λίγους μήνες θητείας μου εξοικονομήθηκαν 12,5 εκατομμύρια € απ' τον προυπολογισμό της Βουλής.
Στον @KostasVaxevanis θα θυμίσω τι έλεγε ο Χάκκας για τους συντρόφους που "τους ήξερα πέτρες και γίνανε σφουγγάρια". Ταιριάζει σε πολλούς.
Καπάκι και ένα δημοσίευμα της "Αυγής" στις 28/10/2015 που τιτλοφορείται: 
Βουλή: 6.200 ευρώ για βουτήματα και κουραμπιέδες»
Με την ευκαιρία ας δούμε και μια άλλη όψη της δημοσιογραφίας που ασκεί ο Κώστας Βαξεβάνης παραθέτοντας μια ανάρτηση που είχαμε κάνει στις  14 Απρίλη 2014
Σύμπτωση θα είναι


Πιθανόν να θυμάστε την ανάρτηση που είχαμε κάνει με τίτλο  «Οταν ο Α. Γεωργιάδης καταπίνει την γλώσσα του» και αναφερόμαστε στην αποκάλυψη του Περιοδικού Hot Doc που μας γνωστοποιούσε ότι ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιαδης, ενώ είχε ολοκληρωθεί ο διάλογος για την τροπολογία για τα φάρμακα και λίγο πριν αυτή έρθει στη Βουλή προς ψήφιση, επισκέφθηκε τα γραφεία φαρμακοβιομήχανου.
Μετά το δημοσίευμα που υπέγραφε ο Κώστας Βαξεβάνης είχε δημιουργηθεί ένας ψιλοχαμός, με τον Γεωργιάδη να καταθέτει μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.
Στην πορεία πράγματι αποδείχτηκε ότι ο υπουργός υγείας στις 22/11/2013 στις 21:30 το βράδυ, επιχείρησε να συναντήσει τον μεγαλοβιομήχανο φαρμάκων Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά αυτός απουσίαζε από το γραφείο του. 
Μάλιστα το αρχικό άρθρο του περιοδικού ήταν σαφέστατο. Δεν άφηνε υπονοούμενα αλλά το έγραφε καθαρά. Ο Αδωνις Γεωργιάδης «παρκάρει σταθερά δίπλα σε συμφέροντα. Είτε τα προσωπικά του, είτε μιας κάστας ευνοουμένων».
Από κει και πέρα το περιοδικό δεν έδωσε καμιά συνέχεια σ’ αυτό το θέμα
Το ότι σήμερα στην ιστοσελίδα του Hot Doc υπάρχει μια προβεβλημένη διαφήμιση της βιομηχανίας του Γιαννακόπουλου θα οφείλεται σε απλή σύμπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: