Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΩΛΕΙΤΑΙCopy & Paste: http://iskra.gr
(Σαβ. 21/5/16 - 14:45) 
-----00000piketof11ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΑΘΗΝΑΣ
AΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:
Κυριακή 22/5, 5:30 μμ, Σύνταγμα, Όθωνος & Αμαλίας
Θεσσαλλονίκη: Άγαλμα Βενιζέλου στις 6:30μμ
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Σάββατο, μαζικές εκδηλώσεις ενάντια στο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο, με εξορμήσεις εργαζομένων και πολιτών σε πλατείεςχώρους εργασίαςεμπορικά κέντραλαϊκές αγορέςπορείεςπικετοφορίεςσυγκέντρωση υπογραφών κ.λ.π  
Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε μαζική και μαχητική πορεία, που ξεκίνησε από το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, πέρασε από όλη την Ερμού και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος. Κατά τη διάρκεια της μοιράστηκαν ανακοινώσεις σε χιλιάδες πολίτες που ήταν στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας και σε εργαζομένους στα καταστήματα, ενώ ταυτόχρονα γίνονταν καλέσματα για συμμετοχή στο αυριανό παλλαϊκό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.  
Στις εκδηλώσεις βασικό ρόλο έπαιξαν μέλη και στελέχη της ΛΑ.Ε, οι οποίοι ήταν στις πρώτες γραμμές των αγωνιστικών προσπαθειών.
Τα συλλαλητήρια  της Κυριακής, στο Σύνταγμα αλλα και στις πλατείες όλης της χώρας, πρέπει να αποκτήσουν παλλαϊκά χαρακτηριστικά, αφού καλούν συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς επιστημόνων, επαγγελματιώναγροτώνφοιτητικοί σύλλογοι κ.λ.π  αλλά και αριστερές πολιτικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και η Λαϊκή Ενότητα (Συνάντηση της ΛΑ.Ε: Όθωνος και Αμαλίας. στις 17:30)
Η ΑΔΕΔΥ για να διευκολυνθεί τη μεταφορά των διαδηλωτών στο αυριανό συλλαλητήριο στη πλατείαΣύνταγματος, θα έχει λεωφορεία στις πλατείες των μεγάλων δήμων του Λεκανοπεδίου με αναχώρηση στη 16:30.  
Η επιτυχία των κινητοποιήσεων της Κυριακής σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα αυτή στην πλατεία Συνταγμάτος έχει κρίσιμη σημασία για τη συνέχεια, γιατί μπορεί και πρέπει να είναι η αφετηρία ενός νέου κύκλου ενωτικών λαϊκών και εργατικών αγώνων για την αποτροπή της εφαρμογής των ανθρωποκτόνων μνημονιακών μέτρων και για την ανατροπή των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  ΑΝΕΛ, που τις εφαρμόζει, και όλου πολιτικού μνημονιακού μπλοκ που τις στηρίζει.
Στη συνέχεια παρατίθονται τα σημεία αναχώρησης των λεωφορείων, που έχει ναυλώσει η ΑΔΕΔΥ, για τη διευκόλυνση της μεταφοράς των διαδηλωτών στο αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα:
Νέα Ιωνία – Νέο Ηράκλειο: Πλατεία Σημηριώτη (Λεωφόρος Ηρακλείου).
Χαλάνδρι: - Αγία Παρασκευή: Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου (στην αφετηρία του τρόλεϊ).
Πειραιάς: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Αργυρούπολη – Ελληνικό: Πλατεία Σουρμένων.
Καλλιθέα – Νέα Σμύρνη: Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.
Περιστέρι: Πλατεία Δημαρχείου.
Αιγάλεω – Χαϊδάρι: Πλατεία Εσταυρωμένου (μπροστά από την εκκλησία).
Νίκαια: Πλατεία Περιβολάκι.
Νέα Φιλαδέλφεια – Πατήσια – Γαλάτσι: Πλατεία Πατριάρχου, Νέα Φιλαδέλφεια.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  
-----00000piketof
-----0000piketof22
------00000piketofor

Δεν υπάρχουν σχόλια: