Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Μετά την πραξικοπηματική ματαίωση καλούν τώρα σε ...ΕΚΤΑΚΤΗ Συνέλευση με θέμα "Οι εξελίξεις για τον ΕΔΟΕΑΠ". Γιατί άραγε;

Ούτε 10 μέρες μετά το νέο πραξικόπημα στον ΕΔΟΕΑΠ (με την αποχώρηση Τάτση και Καρούτζου και την απαγόρευση διεξαγωγής της Γ.Σ.) οι ίδιοι άνθρωποι που προσέβαλαν τα 875  παρόντα μέλη-μετόχους του Οργανισμού, συγκαλούν τώρα ΕΚΤΑΚΤΗ νέα Γενική Συνέλευση. Οι άνθρωπο είναι τόσο μπροστά τόσο ... τυπικοί και ...των τύπων που εξέδοσαν πρόσκληση με ΑΥΡΙΑΝΗ ημερομηνία, 8 Ιουλίου 2016. Ακολουθεί η ανακοίνωση:
ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Εν’ όψει των διατάξεων των άρθρων 15, 25 του Καταστατικού
του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.

Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι
Οι μέτοχοι-μέλη του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης σε πρώτη Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 15η Ιουλίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδρίων του  κτιρίου ΕΔΟΕΑΠ (Σισίνη 18 και Ηριδανού 5 – 1ος όροφος) με το εξής θέμα  Ημερήσιας Διάταξης: 
  1. Ενημέρωση για τον ΕΔΟΕΑΠ με βάση τον τελευταίο Ασφαλιστικό Νόμο( N.4387/2016 ) και τις μέχρι σήμερα εξελίξεις.
Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί η νόμιμη απαρτία, (παρόντες το 1/3 του αριθμού των μετόχων – μελών) η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 25η Ιουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα,  την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με το ίδιο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης. Αν και πάλι δεν επιτευχθεί η νόμιμη απαρτία, η συνέλευση θα συγκληθεί την 2α Αυγούστου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 π.μ στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC (Αίθουσα “OLYMPIA”) Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα ( Στύλοι του Ολυμπίου Διός) και με το ίδιο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης.

Αθήνα, 8 Ιουλίου 2016
            
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΤΣΗΣ                             ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: