Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν Έλληνες δημοσιογράφοι στη Νέα Υόρκη. OI Θ. ΔΗΜΑΔΗΣ (ALPHA) KAI Δ. ΣΟΥΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (STAR) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ Ν. ΠΑΠΠΑ

Copy & Paste: http://www.zougla.gr
Συνελήφθησαν Έλληνες δημοσιογράφοι στη Νέα ΥόρκηΣυνελήφθησαν από το FBI στη Νέα Υόρκη δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.
Ο υπουργός Επικρατείας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Θάνο Δημάδη (ανταποκριτής του Αlpha) και Δημήτρη Σουλτογιάννη (ανταποκριτής του Star).
(Στη φωτογραφία, ο Δημήτρης Σουλτογιάννης με τον Θάνο Δημάδη και τον Πρωθυπουργό)

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westin New York Grand Central και να χρεώσουν μικρογεύμα στο δωμάτιό του. 
Οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη.
(Ο Θάνος Δημάδης)
Ο ένας δήλωσε στο προσωπικό του ξενοδοχείου ότι ήταν ο συνεργάτης του υπουργού, Γιώργος Χριστοφορίδης
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του zougla.gr, ο ένας δήλωσε στο προσωπικό του ξενοδοχείου ότι ήταν ο συνεργάτης του υπουργού, Γιώργος Χριστοφορίδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο δημοσιογράφοι είχαν χρεώσει περίπου 20 δολάρια στον δημοσιογράφο Γ. Χριστοφορίδη που εργάζεται στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και συμμετέχει στην αποστολή στη Νέα Υόρκη.Προκειμένου να γίνουν πιστευτοί,φόρεσαν και περούκες. 
Κίνησαν όμως υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα. Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.
(Ο Γιώργος Χριστοφορίδης)
Οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες από όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Πάντως ο Θάνος Δημάδης, από εχθές Σάββατο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, είχε δημοσιοποιήσει τον σκοπό της αποστολής του στη Νέα Υόρκη:

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016, 22:27

Δεν υπάρχουν σχόλια: