Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Μετά την «απέλαση» από τα κατεχόμενα τουρκικός όχλος λίντσαρε τον σχεδιαστή μόδας εχθρό του Ερντογάν - «Πνίξου στα σκ@τ@ σου Τουρκία» (VIDEO)

Copy & Paste: http://www.newsit.com.cy
- Εικόνες απίστευτης αγριότητας στο αεροδρόμιο Αττατούρκ της Κωνσταντινούπολη
- Οργισμένο πλήθος περίμενε και ξυλοκόπησε τον Μπαρμπαρός Σανσάλ με την αστυνομία να "κοιτά"
- Μετά από λίγη ώρα επιτέλους η Αστυνομία επενέβη για να... συλλάβει τον σχεδιαστή μόδας!
- "Απελάθηκε" από τα κατεχόμενα μετά από video στα social media όπου έλεγε πως θα γιορτάσει την Πρωτοχρονιά στη Λευκωσία, αλλά και για ποσότητα κάνναβης που είχε βρεθεί πάνω του
- Ο ίδιος έλεγε στο video: «Να συνεχίσετε να γιορτάζετε μέσα στη βρωμιά! Πνίξου στα σκ@@α σου Τουρκία»
- Πανηγυρίζει για τον ξυλοδαρμό του στο twitter ο δήμαρχος της Άγκυρας!
- Θύελλα αντιδράσεων στα κατεχόμενα με αντεγκλήσεις και διαξιφισμούς
Επίθεση από οργισμένους πολίτες δέχτηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ ο Τούρκος σχεδιαστής μόδας Μπαρμπαρός Σανσάλ, ο οποίος απελάθηκε από τα κατεχόμενα έπειτα από βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το οποίο κατηγορείται ότι προσέβαλε την Τουρκία.
Στο επίμαχο βίντεο το οποίο ανέβασε λίγο πριν την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα της Κωνσταντινούπολης, ο Μπαρμπαρός Σανσάλ ακούγεται να λέει: “Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εντάξει μωρό μου. Δεν σας φίλησα καν. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σκατό σου Τουρκία”.
Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τον Μπαρμπαρός Σανσάλ περίμενε η αστυνομία στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για να τον συλλάβει αλλά μόλις κατέβηκε από το αεροσκάφος δέχτηκε επίθεση από πολίτες. Η αστυνομία επενέβη και τον επιβίβασε αμέσως στο αστυνομικό όχημα. 
Δείτε και την "χαλαρή" επέμβαση των αστυνομικών Αρχών...

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν αντιδράσεις και Τ/Κ δημοσιογράφων οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απέλασή του Μπαρμπαρός Σανσάλ επικρίνοντας τα κατεχόμενα για παρεμπόδιση της ελευθερίας έκφρασης. Ο Μπαρμπαρός Σανσάλ είχε συλληφθεί και πάλι στα κατεχόμενα πριν από ενάμισι χρόνο όταν στην κατοχή του βρέθηκαν 50 γραμμάρια ναρκωτικών. Είχε πάει στη φυλακή για ένα μήνα και μετά αφέθηκε ελεύθερος. 
ΠΥΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΔΙΣΤΡΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Προκαλεί δε και η ανάρτηση του δημάρχου της Άγκυρας Ιμπραΐμ Μελίχ Γκοκτσέκ και προσωπικού φίλου του Ερντογάν. 
View image on Twitter




View image on Twitter

Turkish Nation is an honorable Nation and disapproves the brute force attack... But you shouldn't irritate them intentionally...

Του ανθρώπου που είναι πρόεδρος της Οσμανλισπορ, της ομάδας που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους 32 του Europa League και ο οποίος είχε ζητήσει να γίνουν τουρκικά 18 ελληνικά νησιά. Όχι μόνο ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter video από την επίθεση που δέχτηκε ο Σανσάλ καθώς και μια φωτογραφία του με το πρόσωπο ματωμένο, αλλά τον κάλεσε κιόλας να μην προκαλεί τον τουρκικό λαό! Και (φυσικά) επιδοκίμαστε ουσιαστικά τον ξυλοδαρμό ενός ανθρώπου που διαφώνησε με το καθεστώς.
"Το τουρκικό έθνος είναι ένα αξιοπρεπές έθνος και αποδοκιμάζει τις άγριες επιθέσεις. Αλλά δεν έπρεπε να τους εκνευρίσεις" έγραψε και ανέβασε τη φωτογραφία του ματωμένου Σανσάλ, ενώ αργότερα έκανε και νέα ανάρτηση όπου έγραψε: "Το τουρκικό έθνος αντέδρασε όταν κατέβηκε (σ.σ. ο Σανσάλ) από το αεροπλάνο. Μην προκαλείς τον κόσμο Μπαρμπαρός!".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: