Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ποιος πατά το enter για τους τίτλους τέλους του in.gr. Παρέμβαση εργαζομένων

Τις επόμενες ημέρες το in.gr, μετά από 18 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, αναγκάζεται να ρίξει μαύρο. Η θηλιά που δημιούργησε η ιδιοκτησία και σφίγγουν μέρα με τη μέρα τράπεζες, μικροκομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα και παιχνίδια, μας πνίγει. Δεν αντέχουμε άλλο.
Η συζήτηση για τις ευθύνες και η τιμωρία των υπαίτιων για την κατάληξη του ΔΟΛ στο οριακό αυτό σημείο, αναγκαία και εξαιρετικά σημαντική. Επείγουσα όμως πλέον η όποια πρωτοβουλία για να κρατηθούν ζωντανά το in.gr και τα άλλα μέσα του Οργανισμού, αν τα δάκρυα για τους εργαζομένους, την πολυφωνία και τη Δημοκρατία περιέχουν έστω ψήγμα αλήθειας. 
Την εβδομάδα αυτή πέφτουν και οι τελευταίες μάσκες, και όλοι βρίσκονται προ των ευθυνών τους και κρίνονται. Το παιχνίδι με τους εργαζόμενους και τη διατήρηση των ιστορικών μέσων να γίνονται «μπαλάκι» μεταξύ ιδιοκτησίας, τραπεζών, πολιτικών, επιχειρηματικών συμφερόντων και νέο παίκτη στην τελευταία παρτίδα τη Δικαιοσύνη, δεν πάει άλλο. 
Αν τα επόμενα 24ωρα δεν παρθούν αποφάσεις και δεν βρουν το θάρρος οι αρμόδιοι να αναλάβουν την ευθύνη, το μαύρο στον ΔΟΛ θα έχει ονοματεπώνυμα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ: http://news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: