Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ληστεία-θρίλερ με ομηρεία σε τράπεζα στον Πειραιά. Ανοιξαν θυρίδες

Copy & Paste: http://news.in.gr
Αθήνα
Ληστεία-θρίλερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριακού 27 - 31, στον Πειραιά.
Περίπου στις 14.00 τέσσερα άγνωστα άτομα μπήκαν στην τράπεζα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους και όπλα. Τη στιγμή εκείνη στο εσωτερικό ήταν πέντε υπάλληλοι και τρεις πελάτες.
Στη συνέχεια, κατέβηκαν στο ημιυπόγειο όπου με χρήση οξυγόνου κατάφεραν να ανοίξουν θυρίδες, από τις οποίες εκτιμάται ότι εκτός από χρήματα αφαίρεσαν και πολύτιμα αντικείμενα.
Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται, ενώ το κουμπί συναγερμού το πάτησαν υπάλληλοι της τράπεζας στις 16.49 χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν επί δυομιση ώρες περίπου οι δράστες ήταν μέσα στην τράπεζα και κρατούσαν ομήρους πελάτες και υπαλλήλους μέχρι να ολοκληρώσουν το έργο τους ή εάν τους είχαν δεμένους και τότε κατάφεραν να λυθούν και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση εκτός από τη λήψη καταθέσεων από πελάτες και υπαλλήλους θα εξετάσουν εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της τράπεζας και παρακείμενων επιχειρήσεων καθώς και μαρτυρίες περίοικων που μπορεί να είδαν τους δράστες και τον τρόπο διαφυγής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: