Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Γ.Σ. ΕΣΗΕΑ: Ευτυχως που υπαρχουν ακομα Γραφικοι, Ιδεολογοι και Αιθεροβαμονες

Copy & Paste: http://www.anapodos.com
Ηταν μια υποτονικη Γ.Σ. σε σχεση με τα προβληματα που υπαρχουν στον κλαδο .
Με εναν ΕΔΟΕΑΠ στα ορια της χρεοκοπιας προσδοκωντας στην υπογραφη μιας δανειακης συμβασης , που ουσιαστικα θα παραδωσει το ταμειο στα χερια των εργοδοτων και της κυβερνησης , οι συναδελφοι που ηρθαν ηταν λιγοι οπως ακριβως συμβαινει και με τον Ελληνικο λαο οσο μεγαλυτερα ειναι τα  προβληματα , τοσο λιγοτερο τα συζηταμε.
Ομως καποιοι γεναιοι , γραφικοι, ιδεολογοι, αιθεροβαμονες , εθεσαν παλι για αλλη μια φορα το δαχτυλο επι τον τυπων τον ηλων.
Ο Γ. Αγγελης μιλησε γα την καταστροφικη δανειακη συμβαση που θα υπογραψει ο ΕΔΟΕΑΠ και καλεσε τους δημοσιογραφους να ψηφισουν αυτους που αγωνιζονται , 
Η Ποπη Χριστοδουλιδου  ειπε οτι παραδοθηκαν τα ταμεια μας και οτι δεν αγωνιστηκαμε γι αυτα και ζητησε ακομα και τωρα να κανουμε κατι , μια απεργια διαρκειας βρε αδελφε , μηπως και περισωσουμε τιποτα.
Η Ελενη Ανδριανου που κατηγγειλε την παραταξη των Ε. Δ. που εχει στους κολπους της δυο συνδικαλιστριες που ειναι παρανομως μελη της ΕΣΗΕΑ.
Τις κυριες .. Αντζυ Σταθατου Γ.Γ. του ΕΔΟΕΑΠ  και Αγγελικη Γυπακη προεδρο του ΠΠΣ. 
Ο Λαμπρος Παπαξενακης κατηγγειλε οτι εκαναν χρηση του ασφαλιστικου του φακελου και οτι τον φακελο αυτο τον εδωσαν μελη του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ.
Ζητησε απο την Αντζυ Σταθατου να παραιτηθει σημερα αλλιως αυριο θα παει ολο τον φακελο στον εισαγγελεα.
Εκ μερους του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ η κυρια Νανα Νταουντακη αναφερθηκε στη Λεοντιο οπως την χαρακτηρισε , δανειακη συμβαση που παει να υπογραψει ο ΕΔΟΕΑΠ και καυτηριασε την διαρροη προσωπικων δεδομενων απο το φακελο του Λαμπρου Παπαξενακη αλλα και παλαιοτερα απο τους ιατρικους φακελους της Ελενης Ανδριανου και του Γιαννη Αποστολοπουλου.
Απο την αλλη αισθηση προκαλεσε η τοποθετηση της τεως προεδρου Μαριας Αντωνιαδου η οποια αδειασε εμμεσως πλην σαφως τα δυο καταγγελλομενα μελη της παραταξης της.
Και το κλου της συνελευσης , ο γνωστος και μη εξαιρετεος Σασακης η  << ΠΑΙΔΙ >> του  Γιαννη Τζανετακου και γνωστος για τις εργοδοτικες του προτιμησεις Θανασης Γεωργακοπουλος ο οποιος εκπροσωπωντας την κινηση << Ανοικτα ΜΜΕ > προανηγγειλε το τελος της ΕΣΗΕΑ
Και ζητησε ... αυτο το ανθος του φιλελευθερισμου ...  την καθαιρεση του Γ. Φιλιπακη απο τη θεση του ειδικου γραμματεα.
Ηταν μια συνελευση που θυμιζε συγκεντρωσεις εξω απο τη βουλη με ... χιλια ... ατομα , ενω μεσα οι βουλευτες ψηφιζουν το 4ο Μνημονιο.
Μεντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: