Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Δριμύ ΚΑΤΗΓΟΡΩ για τον στραγγαλισμό του ΕΔΟΕΑΠ (VIDEO)

Το ασφαλιστικό ταμείο των εργαζομένων στα ΜΜΕ (ΕΔΟΕΑΠ) βρίσκεται από χθες στο "κόκκινο", λόγω έλλειψης ρευστότητας από τον στραγγαλισμό που επέβαλε (κατ' απαίτηση τρόικας) η κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με πρόθυμους αριστεροδεξιούς συνδικαλιστές του κλάδου.
Για το θέμα, αποτέλεσμα του οποίου ήταν η μη καταβολή των επικουρικών συντάξεων από χθες, σε χιλιάδες ασφαλισμένους ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα χρονικά. 
Καταπέλτης στην τοποθέτησή της, κατά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ ήταν η δημοσιογράφος, Πόπη Χριστοδουλίδου, (μέλος του δ.σ. ΕΔΟΕΑΠ) η οποία έχει καταγγείλει εδώ και δύο χρόνια ένα "ιδιότυπο πραξικόπημα" και μια συμπαιγνία που εκτυλίσσονται για να καταλήξουμε ακριβώς σε αυτό το σημείο. Μίλησε, ακόμη, για τις ευθύνες όσων έκαναν τα "στραβά μάτια" στον ορυμαγδό των τραγικών εξελίξεων σε όλα τα ΜΜΕ και άφησαν έξω από το κάδρο των κ. Τσίπρα, τον κ. Πετρόπουλο (που τον πλήρωνε η ΠΟΕΣΥ) και κάλεσε όλους σε ΑΜΕΣΕΣ αγωνιστικές κινητοποιήσεις "στα σκαλοπάτια του κ. Τσίπρα" από αύριο. "Μας αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια και κλωτσοσκούφια" επεσήμανε χαρακτηριστικά. 
Λ.Θ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: