Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Περί δανείων ΕΣΗΕΑ...

ΥΠΟγράφει ο 
ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ
υποψήφιος για το Β'βάθμιο 
Πειθαρχικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ
Επειδή από την περασμένη Δευτέρα που ανακοινώθηκε "επισήμως" η κατάρρευση του ΕΔΟΕΑΠ από τον ίδιο τον πρόεδρό του, Νίκο Καρούτζο στη Γ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, όλοι πονάμε και αγωνιούμε για το μέλλον ...ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.
Διάβασα πριν από λίγο την τελευταία ανακοίνωση του συνδυασμού "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι", όπου στην προτελευταία πρόταση αναφέρει μεταξύ άλλων " ρωτάμε τα επί χρόνια μέλη του Προεδρείου: "Όταν η ΕΣΗΕΑ έδινε δάνεια σε συναδέλφους, στενούς φίλους και γνωστούς, με τους οποίους διατηρούσε πελατειακή σχέση, έναντι απαιτήσεων από εφάπαξ, ζητούσε και έπαιρνε αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης;".
Το μόνο που ξεχνά να αναφέρει είναι ότι η πρώτη δημόσια αποκάλυψη για το θέμα έγινε στην πρόσφατη Γ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, όπου κατά την τοποθέτησή μου (ΕΔΩ) έκανα λόγο για "αυτούς που μοίραζαν τα λεφτά του ταμείου αλληλοβοήθειας σε λιμουζινάτους αυλικούς", αντλώντας τα ατράνταχτα στοιχεία (με φωτογραφίες) από το δημιοσίευμα με τίτλο "Πως αρμεγε το Ταμειο της ΕΣΗΕΑ ο Χρ. Αξελος. Ο φτωχουλης με τις λιμουζινες".  
Αν δεν κάνω λάθος, ο προαναφερόμενος είναι (ξανά)υποψήφιος στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με τον συνδυασμό "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι"... και το ερώτημα είναι τα δάνεια ποια περίοδο είχαν δοθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: