Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Καναλάρχες σε δημοσιογράφους: "αν χρειαστεί, βεβαίως και πάνω από τα πτώματά σας"

Copy & Paste: http://harddog-sport.blogspot.gr
ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ
Λίγα πράγματα θα σας πω :
1. Στην σημερινή τριμερή μεταξύ δημοσιογράφων (εργαζομένων δηλ.) εργοδοτών και κυβέρνησης για την ανεύρεση πόρου που να αντικαθιστά το περίφημο αγγελιόσημο από το οποίο ζούσε το ταμείο μας, ΕΔΟΕΑΠ, και δεν επιβάρυνε τον κρατικό προϋπολογισμό, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, δηλ. της ΕΣΗΕΑ Αντωνιάδου και Καπάκος, πήγαν να διαπραγματευτούν για τα συμφέροντα ολόκληρου του κλάδου χωρίς να έχουν προτάσεις νομιμοποιημένες από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, κομμένες όμως και ραμμένες στα μέτρα κράτους και εργοδοσίας Ερώτηση  Συνένοχοι ή βλάκες; Δικό σας...
2. Ο εκπρόσωπος των εργοδοτών Κυριακόπουλος, πούρος καπιταλιστής, το μόνο που δεν έβαλε στο τραπέζι ήταν τι ώρα θα περνάνε από τα σπίτια μας οι άνθρωποί του να...ξεθυμαίνουν σεξουαλικά, για το πω ευγενικά. Οι εκπρόσωποί μας ΕΣΗΕΑ ψιλοδιαφωνούσαν για τις ώρες με κόκκινη γραμμή τις...ώρες κοινής ησυχίας. Γλυκούληδες.
3. Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Πετρόπουλος, ήταν δεν ήταν στην τριμερή, μάλλον αδιάφορο. Αφού όλα τα χαρτιά και τα δικά μας (ΕΣΗΕΑ) και τα δικά του ("αριστερή"κυβέρνηση Σύριζα) ήταν σπρωγμένα μπροστά στον εργοδότη...Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Μαχητική συνάδελφος, παρατηρήτρια της τριμερούς (α, όλα κι όλα...μπορούμε όλοι να παρακολουθούμε τις θεατρικές παραστάσεις) πλησίασε τον εργοδότη και του είπε : "αυτά που ζητάτε κύριε Κυριακόπουλε, μόνο πάνω από τα πτώματά μας". Απάντηση Κυριακόπουλου : "αν χρειαστεί, βεβαίως και πάνω από τα πτώματά σας"
Αυτάαααα

Ευγενία Χριστοπούλου
(από το fb)

Δεν υπάρχουν σχόλια: