Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΣΟΚ: Απορρίφθηκε το δάνειο στον ΕΔΟΕΑΠ από τον ΕΦΚΑ

Στον ύπνο πιάστηκαν (;) για μία ακόμη φορά τα μέλη του δ.σ. του ΕΔΟΕΑΠ που πίστεψαν στις διαβεβαιώσεις της υπουργού Εργασίας ότι το το περιβόητο δάνειο των 10 εκατ. ευρώ από τον ΕΦΚΑ είναι θέμα ημερών να εγκριθεί και να εκταμιευθεί. Ήδη οφείλονται στους συνταξιούχους του Οργανισμού οι αποδοχές επικούρησης δύο μηνών.
Όπως έγινε σήμερα γνωστό στη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ ο πάρεδρος του ελεγκτικού συνεδρίου αρνήθηκε να δώσει την τελική έγκριση για το δάνειο και παρά το γεγονός ότι η διοίκησή του αποδέχθηκε τις εγγυήσεις που έδωσε ο Οργανισμός των ΜΜΕ. Εγγυήσεις που σχετίζονται με χρέη 10,6 εκατ. ευρώ μεγάλων οργανισμών και διαφημιστικών εταιρειών.
Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει εκτάκτως το δ.σ. του ΕΔΟΕΑΠ, ενώ ο Δημήτρης Τσαλαπάτης (επικεφαλής της ΚΕΔ και μέλος του δ.σ. ΕΣΗΕΑ) με σημερινό έγγραφο αίτημά του ζητά την έκτακτη σύγκλιση του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ και την από κοινού συνεδρίαση με το δ.σ. του ΕΔΟΕΑΠ.
Και όλα αυτά, μία ακριβώς ημέρα πριν την 3η τακτική Γ.Σ. των μελών-μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ που θα αποφασίσουν για το ...μέλλον του Η παρουσία όλων θεωρείται ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ και ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ (ΕΔΩ). 
Ολόκληρη η επιστολή του Δ. Τσαλαπάτη:
Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
Υπόψη κ. Μ. Αντωνιάδου Προέδρου ΔΣ ΕΣΗΕΑ
Στη συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας για το θέμα του ΕΔΟΕΑΠ θεωρώ ότι ως πρόεδρος της Ένωσης, θα πρέπει να συγκαλέσετε σήμερα, έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να μας ενημερώσετε για ότι έχει προκύψει και λόγω της κρισιμότητας να υπάρξει αμέσως από κοινού συνεδρίαση με το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι ήδη με επιστολή μου έχω ζητήσει από την περασμένη εβδομάδα έκτακτη συνεδρίαση του Διασωματειακού χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση από την πλευρά σας καθώς και από τον γραμματέα του διασωματειακού τον οποίο, όπως δηλώνουν, αναζητούν , χωρίς όμως αποτέλεσμα εκπρόσωποι άλλων σωματείων.
03/07/2017
Δημ. Ι. Τσαλαπάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: