Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΕΣΗΕΑ: Απεβίωσε ο Κώστας Μότσης

Σχετική εικόνα04.12.2017 16:08
Το Διοικητικό  Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου και ιδρυτή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Κώστα Μότση, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως σήμερα το πρωί, σε ηλικία 68 ετών.
Ο Κώστας Μότσης γεννήθηκε το 1949 στην Αθήνα και σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου του Ούρμπινο στην Ιταλία.
Την επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1978 στην τότε ΥΕΝΕΔ, στο Τμήμα Αθλητικών Εκπομπών της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Επικαίρων. Μετέπειτα, συνέχισε την πορεία του στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση στη σύνταξη ειδησεογραφικών εκπομπών, με ειδήσεις, σχόλια και ρεπορτάζ επί αθλητικών θεμάτων, ενώ, από το 1983, η εκπομπή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ «Μικρόφωνο στα γήπεδα» έτυχε ευρύτατης αποδοχής από τους φίλαθλους ακροατές.
Ο Κώστας Μότσης, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στη συνείδηση του κοινού, με την χαρακτηριστική φωνή του να συντροφεύει τις Κυριακές των ακροατών σε όλη την επικράτεια. Ο αείμνηστος συνάδελφος διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό και τη σεμνότητά του και η προσφορά του θα μείνει στη μνήμη όσων τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένειά του και ιδιαιτέρως τους γιους του Βασίλη, επίσης δημοσιογράφο και Γιάννη για τη μεγάλη απώλεια και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο, ο οποίος υπηρέτησε την αθλητική δημοσιογραφία για περισσότερο από τρεις δεκαετίες με ευγένεια και ήθος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει ότι η κηδεία του Κωνσταντίνου Μότση, θα γίνει την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017, στις 2 μ.μ. στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: